Hotel Restaurant Lotus in De Panne

Welkom

Dit sfeervol ingerichte en gastvrije familiehotel biedt u de nodige rust en ontspanning. Gelegen op een paar minuten wandelen van het mooie uitgestrekte strand van De Panne en de schitterende Noordzee bieden wij u de gelegenheid om een prachtige vakantie te hebben. In het gastronomische restaurant kunt u heerlijk genieten van de gerechten van chef-kok Coen.

Restaurant

Het gastronomische restaurant is een absolute “must”. U kunt u zich hier culinair laten verwennen door de chef. Een heuse patron aan het fornuis die de kneepjes van het vak tot in het uiterste hanteert. Met grote liefde voor het vak creëert de keuken heerlijke gerechten. Zijn echtgenote zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Een sigaretje roken of genieten van een heerlijke sigaar kan in de aparte rokerslounge.

De schitterende wijnkaart maakt alles compleet.

Hotel

De rust, sfeer en kalmte voltrekt zich in de gezellige en comfortabele kamers. Allen zijn uitgerust met badkamer met toilet, ligbad, telefoon en televisie. In de ochtend, na een verkwikkende slaap, staat er een uit-gebreid en gezond ontbijtbuffet voor u gereed.

Het zonneterras kan gebruikt worden voor een drankje en/of hapje.

Omgeving

Door zijn gunstige ligging bent u in een paar minuten op het strand en bij de zee. Het prachtige uitgestrekte strand met duinen van De Panne biedt u alles wat u zich van een vakantie aan zee kunt voorstellen. Alle seizoenen is het weer een verassing.

Fietsen, wandelen, of heerlijk niets doen..... aan u de keuze. Hotel Lotus biedt u in ieder geval een hartelijke "thuiskomst".

Menukaart

VALENTIJN MENU VALENTIN

 

Zeeduivel en sint-Jakobsnoot | Quinoa  | Preicrème Curryolie

Lotte et coquille st.-Jacques | Quinoa | Crème de poireaux | Huile au curry

@@@

Griet en Nobashigarnaal  in ’t Groen | Knolgroentjes

Barbue et  Scampi Nobashi au vert  | Légumes racines

@@@

Ossenhaas en Versgebakken Ganzenlever Pontneufaardappelen | Bordelaisesaus

Le filet pur et Foie d’oie poêlé | Pommes pont neuf

Sauce bordelaise

@@@

Valentijnspassie

Passion de valentin

 

3-gangen menu Valentijn : 45 €pp            Wijn, vin : 20 € pp

3-plats menu Valentin

4-gangen menu Valentijn : 55 € pp           Wijn, vin : 28 € pp

4-plats menu Valentin

 

De verschillende menus worden enkel per tafel geserveerd.

Les différents menus sont seulement servis table 

Prijzen

 

HOTEL-RESTAURANT LOTUS

 

 

PRIJZEN –TARIFS 2017

PREISE – PRICES 2017

 

 

Tweepersoonskamer met ontbijt     

Chambre double avec petit déjeuner

Doppelzimmer mit Frühstück                          € 100 - € 120

Double room  with breakfast                 

 

 

Eenpersoonskamer met ontbijt       

Chambre simple avec petit déjeuner 

Einzelzimmer mit Frühstück                            € 75 - € 95

Single room with breakfast                   

 

 

Toeslag half pension (min.3 nachten)                    per persoon/per nacht

Suppl.demi pension (min.3 nuits)                           par personne/par nuit

Extra halb pension (min. 3 Nächte)             35 €    per person/ per night

Extra half board (min.3 nights)                               pro Person/Pro Nacht

 

 

 

 

Extra bed                                       Baby bed

Lit extra           € 25                       Lit bébé      € 8

Extra Bett                                      Baby Bett

 

 

 

Alle kamers zijn uitgerust met badkamer/toilet,televisie en telefoon,er is parking achteraan het hotel.

Toutes nos chambres sont équippées d’une salle de bains/toilette,télévision et téléphone. Un parking est à votre disposition à l’arrière de l’hotel.

Unsere Zimmer sind ausgestattet mit Badezimmer/Toilette,Fernseher und

Hinten das Hotel gibt es ein Parkplatz.

All rooms are equipped with a bathroom/toilet,telephone ;at the back of

The hotel there is a parking-lot.

HOTEL –RESTAURANT LOTUS ROLF EN ANN COEN-DEKLERCK DUINKERKELAAN 83 8660 DE PANNE BELGIE

TEL:+32(0)58 420644 FAX:+32(0)58 420709 e-mail : info@lotusdepanne.be  / www.lotusdepanne.be

Nieuws

 

KERSTMENU   MENU DE NOEL

 

24/12/2016 – 19.30      25/12/2016  - 12.30

 

Coupe champagne

Hapjes / Amuses bouches

@@@

Velouté van witte kool | St.-Jakobsnoot | Ganzenlever

Rode rijst met gremolata | Coulis van groene kruiden

Velouté de chou blanc | Coquille st.-Jacques | Foie d’oie

Riz rouge au gremolata | Coulis aux fines herbes

@@@

Grietfilet | Kokkels | Venkel | Courgette

Schaaldierenjus

Filet de barbue |  Coques | Fenouil | Courgette

Jus de carapaces

@@@

Creatie van hertenkalffilet met winterse garnituren

Création autour filet de faon et garniture hivernale

@@@

Zoetigheid van de kerstman

Douceur du Père Noël

@@@

Koffie en zoetjes   Café et douceurs

 

MENU ALL-IN   : 90 euro pp

 

Reservatie gewenst / Réservation souhaitée

 

 

Tel : 058/420644

 

Oudejaarsavondmenu   Menu de nouvel An

31/12/2016 – 19.30

Coupe Champagne

Hapjes /Amuses bouche

@@@

Creatie rond kreeft

Création autour le homard

@@@

Gerookte fazantenborst | “Hutsepot “ | Ganzenlever

Suprême de faisan fumé |”Hutsepot” |  Le foie d’oie

@@@

Tarbotfilet | Zeekraal | Mosselen | Fijne groentjes Mosterdsaus

Filet de turbot | Salicorne | Moules | Petits légumes

Sauce à la moutarde

@@@

Impressies rond hertenfilet | Seizoensgroentjes

Geboterde wildjus

Impression autour filet de cerf | Légumes saisonals

Jus de gibier

@@@

3-2-1….. Champagne 2017

@@@

Nieuwjaarsdessert   |  Dessert de Nouvel An

@@@

Koffie en zoetjes | Café et douceurs

Muziekarrangement Gi van Aalst

 

Menu All-in : 145 euro pp

Enkel op reservatie | Seulement sur réservation

 

Tel : 058/420644

 

  

RESTAURANT :  12U00 TOT 13U45

                               19U00 TOT 21U00

 

RESTAURANT GESLOTEN OP ZONDAGAVOND,  MAANDAG EN DINSDAG

 

 

WEBCAM : www.leopold1.be

Contact

Rolf en Ann Coen – Deklerck

Duinkerkelaan 83
B-8660 De Panne

T +32 (0)58 42 06 44
F +32 (0)58 42 07 09

Het restaurant is gesloten op zondagavond & op maandag.

Online booking

Binnenkort beschikbaar


Website gemaakt door Prestige Media