Hotel Restaurant Lotus in De Panne

Welkom

Dit sfeervol ingerichte en gastvrije familiehotel biedt u de nodige rust en ontspanning. Gelegen op een paar minuten wandelen van het mooie uitgestrekte strand van De Panne en de schitterende Noordzee bieden wij u de gelegenheid om een prachtige vakantie te hebben. In het gastronomische restaurant kunt u heerlijk genieten van de gerechten van chef-kok Coen.

Restaurant

Het gastronomische restaurant is een absolute “must”. U kunt u zich hier culinair laten verwennen door de chef. Een heuse patron aan het fornuis die de kneepjes van het vak tot in het uiterste hanteert. Met grote liefde voor het vak creëert de keuken heerlijke gerechten. Zijn echtgenote zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Een sigaretje roken of genieten van een heerlijke sigaar kan in de aparte rokerslounge.

De schitterende wijnkaart maakt alles compleet.

Hotel

De rust, sfeer en kalmte voltrekt zich in de gezellige en comfortabele kamers. Allen zijn uitgerust met badkamer met toilet, ligbad, telefoon en televisie. In de ochtend, na een verkwikkende slaap, staat er een uit-gebreid en gezond ontbijtbuffet voor u gereed.

Het zonneterras kan gebruikt worden voor een drankje en/of hapje.

Omgeving

Door zijn gunstige ligging bent u in een paar minuten op het strand en bij de zee. Het prachtige uitgestrekte strand met duinen van De Panne biedt u alles wat u zich van een vakantie aan zee kunt voorstellen. Alle seizoenen is het weer een verassing.

Fietsen, wandelen, of heerlijk niets doen..... aan u de keuze. Hotel Lotus biedt u in ieder geval een hartelijke "thuiskomst".

Menukaart

GOURMET MENU

 

Carpaccio van sint-Jakobsnoot | Flan van bloemkool

Wasabicrème | Zeetongfilet | Venkel

Carpaccio de coquille  St.-Jacques | Flan de choufleur

Crème wasabi | Filet de sole | Fenouil

@@@

Jonge Tarbotfilet | Spinazie | Garnalenjus

Filet de jeune Turbot  | épinards | Jus de crevettes

@@@

Fazantenborst | Fine champagne saus | Witlof

Vol-au -vent van de pootjes

Suprême de faisan | Sauce fine champagne | Chicon

Vol-au- vent des cuisses

@@@

Wafel Suzette

Gaufre Suzette

 

Vismenu                47 euro pp                Met wijn         20 euro pp

Menu de poisson                                       Au vin

 

Gourmet menu    57 euro pp               Met wijn         28 euro pp

                                                                            Au vin

 

De verschillende menus worden enkel per tafel geserveerd

Les différents menus sont seulement servis par table

 

 

 

VOORGERECHTEN            LES ENTREES

 

Pata Negra | Gegarneerd slaatje

Jambon Pata Negra | Salade garnie                                   18

Gebakken Sint-Jakobsnootjes | Witlof | Dijonaisesaus

Coquilles St.-Jacques poêlées | Chicon | Sauce dijonaise    

                                                                                                                     25                                                                                                                                                                                  

Versgebakken ganzenlever  | Appelzoetzuur | Beukjeszwam

Le foie d’oie poêlé | Aigre-doux aux pommes | Champignon

                                                                                                                     25                                  

Gegratineerde  Langoestines  met bieslook  

Langoustines gratinées  à la ciboulette                           27

                                                                                                    

HOOFDGERECHTEN       LES PLATS

 

Gebakken sliptongetjes | Gemengd slaatje | Verse frietjes

Solettes meunière | Petite salade mixte | Frites             28

 

Jonge tarbotfilet | Spinazie | Garnalenjus | Langoestine

Le filet de jeune turbot | épinards | Jus de crevettes |

Langoustine                                                                                             32

 

Ossenhaas zoals U hem zo graag lust

Le filet pur comme vous l’aimez tant                                       28 

 

Fazantenborst | Fine champagnesaus | Witlof

Vol-au-vent van de pootjes  

Supreme de faisan | Sauce fine champagne | Chicon

Vol-au- vent des cuisses                                                                    35

Gelieve ons te verwittigen van uw allergieën                       

Veuillez nous avertir de vos allergies 

Prijzen

 

HOTEL-RESTAURANT LOTUS

 

 

PRIJZEN –TARIFS 2016

PREISE – PRICES 2016

 

 

Tweepersoonskamer met ontbijt     

Chambre double avec petit déjeuner

Doppelzimmer mit Frühstück                          € 95 - € 120

Double room  with breakfast                 

 

 

Eenpersoonskamer met ontbijt       

Chambre simple avec petit déjeuner 

Einzelzimmer mit Frühstück                            € 75 - € 95

Single room with breakfast                   

 

 

Toeslag half pension (min.3 nachten)                    per persoon/per nacht

Suppl.demi pension (min.3 nuits)                           par personne/par nuit

Extra halb pension (min. 3 Nächte)             35 €    per person/ per night

Extra half board (min.3 nights)                               pro Person/Pro Nacht

 

 

 

 

Extra bed                                       Baby bed

Lit extra           € 25                       Lit bébé      € 8

Extra Bett                                      Baby Bett

 

 

 

Alle kamers zijn uitgerust met badkamer/toilet,televisie en telefoon,er is parking achteraan het hotel.

Toutes nos chambres sont équippées d’une salle de bains/toilette,télévision et téléphone. Un parking est à votre disposition à l’arrière de l’hotel.

Unsere Zimmer sind ausgestattet mit Badezimmer/Toilette,Fernseher und

Hinten das Hotel gibt es ein Parkplatz.

All rooms are equipped with a bathroom/toilet,telephone ;at the back of

The hotel there is a parking-lot.

HOTEL –RESTAURANT LOTUS ROLF EN ANN COEN-DEKLERCK DUINKERKELAAN 83 8660 DE PANNE BELGIE

TEL:+32(0)58 420644 FAX:+32(0)58 420709 e-mail : info@lotusdepanne.be  / www.lotusdepanne.be

Nieuws

 

KERSTMENU   MENU DE NOEL

 

24/12/2016 – 19.30      25/12/2016  - 12.30

 

Coupe champagne

Hapjes / Amuses bouches

@@@

Velouté van witte kool | St.-Jakobsnoot | Ganzenlever

Rode rijst met gremolata | Coulis van groene kruiden

Velouté de chou blanc | Coquille st.-Jacques | Foie d’oie

Riz rouge au gremolata | Coulis aux fines herbes

@@@

Grietfilet | Kokkels | Venkel | Courgette

Schaaldierenjus

Filet de barbue |  Coques | Fenouil | Courgette

Jus de carapaces

@@@

Creatie van hertenkalffilet met winterse garnituren

Création autour filet de faon et garniture hivernale

@@@

Zoetigheid van de kerstman

Douceur du Père Noël

@@@

Koffie en zoetjes   Café et douceurs

 

MENU ALL-IN   : 90 euro pp

 

Reservatie gewenst / Réservation souhaitée

 

 

Tel : 058/420644

 

Oudejaarsavondmenu   Menu de nouvel An

31/12/2016 – 19.30

Coupe Champagne

Hapjes /Amuses bouche

@@@

Creatie rond kreeft

Création autour le homard

@@@

Gerookte fazantenborst | “Hutsepot “ | Ganzenlever

Suprême de faisan fumé |”Hutsepot” |  Le foie d’oie

@@@

Tarbotfilet | Zeekraal | Mosselen | Fijne groentjes Mosterdsaus

Filet de turbot | Salicorne | Moules | Petits légumes

Sauce à la moutarde

@@@

Impressies rond hertenfilet | Seizoensgroentjes

Geboterde wildjus

Impression autour filet de cerf | Légumes saisonals

Jus de gibier

@@@

3-2-1….. Champagne 2017

@@@

Nieuwjaarsdessert   |  Dessert de Nouvel An

@@@

Koffie en zoetjes | Café et douceurs

Muziekarrangement Gi van Aalst

 

Menu All-in : 145 euro pp

Enkel op reservatie | Seulement sur réservation

 

Tel : 058/420644

 

  

RESTAURANT :  12U00 TOT 13U45

                               19U00 TOT 21U00

 

RESTAURANT GESLOTEN OP ZONDAGAVOND,  MAANDAG EN DINSDAG

 

 

WEBCAM : www.leopold1.be

Contact

Rolf en Ann Coen – Deklerck

Duinkerkelaan 83
B-8660 De Panne

T +32 (0)58 42 06 44
F +32 (0)58 42 07 09

Het restaurant is gesloten op zondagavond & op maandag.

Online booking

Binnenkort beschikbaar


Website gemaakt door Prestige Media